Ajută-l pe cel mic și pe prietenii lui să descopere MINUNATA LUMEA A FILMULUI ȘI A ANIMAȚIEI. Vino cu el și gașca lui de 2 PRIETENI și vor beneficia toți 3 de 20% REDUCERE.
  largeyellowbutton1

Școala de Vară “Micile Vedete” constă într-o serie de ateliere zilnice, un program intensiv de inițiere în lumea filmului și a televiziunii.

Copiii vor participa la diverse activități special concepute pentru vârsta lor, jocuri de improvizație recreative, individuale și de grup, menite să le dezvolte creativitatea, imaginația, concentrarea, atenția sau capacitatea de a lucra în echipă.

Structura atelierelor: 5 zile, de luni până vineri, fiecare zi având o anumită tematică: tehnici de prezentare TV, animație, filmmamking, tehnici de actorie, scenaristică, improvizație și jocuri de echipă. Atelierele se desfășoară atât în aer liber, cât și în sala de curs.

Perioade:
20-24 august
27-31 august

3-7 septembrie

Orar: 9:00-12:30

Pauza de masă: 20 de minute (în care vor primi din partea noastră fructe proaspete si vor putea servi pachețelul pregatit de acasă. Pe întreaga durată a cursurilor, apa este asigurată de partenerul Aquatique)

aquatique

Cotizație: 90Lei/ zi

Plata se poate face în numerar la sala de curs.

Adresa: zona Piața Presei Libere, Administrația Domeniului Public (A.D.P.) din Bld. Poligrafiei Nr. 4, lângă Casa Presei Libere, sector 1, București. Click pentru harta.

largeyellowbutton1

Perioada 20-24 august:

20 august – Scenaristică

21 august – Tehnici de prezentare TV

22 august – Scenografie

23 august – Filmmaking

24 august – Tehnici de actorie

Perioada 27-31 august:

27 august – Casting

28 august – Scenografie

29 august – Improvizație și jocuri de echipă

30 august – Scenaristică

31 august – Animație

Perioada 3-7 septembrie:

3 septembrie – Scenaristică

4 septembrie – Tehnici de prezentare TV

5 septembrie – Scenografie

6 septembrie – Filmmaking

7 septembrie – Tehnici de actorie
Descrierea atelierelor Școlii de Vară Micile Vedete:

Scenografie

Cei mici învață care este importanța decorurilor și a costumelor în film și, în plus, realizează chiar ei costume și decoruri! Acest atelier le dezvoltă celor mici îndemânarea, imaginația, capacitatea de a transforma concepte abstracte în obiecte frumoase și utile.

Actorie de Film (Tehnică de filmare)

Introducere în tehnica de actorie pentru film și realizarea jocurilor de interpretare individuale și de echipă. Cursanții vor face exerciții de mișcare scenică, jocuri de coordonare a mișcării, de concentrare, de memorare și analiză gestuală. Cei mici fac exerciții în fața camerei de filmat pe platoul de filmare, pe diferite teme: jurnal de știri, reclame, teleshopping, secvențe de film. Sunt folosite echipamente profesionale: cameră de filmat, trepied, lumini, panouri, microfon, ecran (LCD) – pentru a simula un studio de televiziune.

Improvizație și miscare scenică

Prin jocuri de creativitate și concentrare, exerciții de interpretare individuale și de echipă, cei mici vor descoperi adevăratul lor potențial creativ și își vor dezvolta capacitatea de a lua decizii, de a relaționa cu ceilalți productiv și de a fi stăpâni pe propria lor personalitate.

Improvizație și jocuri de echipă

Se vor lucra exerciții de improvizație, jocuri de creativitate, atenție și reacție, interpretare individuală și de echipă în aer liber. Se va urmări dezvoltarea capacității de exprimare, de cunoaștere de sine și de relaționare în cadrul echipei.

Interpretare
Impreună cu traineri reputați din domeniu, cei mici vor avea parte de jocuri de creativitate și concentrare, exerciții de interpretare individuală și de echipă.

Scenaristică

Exerciții pentru dezvoltarea vocabularului și structurarea ideilor, stimularea imaginației. Copiii vor concepe o poveste pe baza regulilor de concepere a unui scenariu de film.

Filmmaking

Fiecare copil va avea posibilitatea să fie scenarist, regizor, operator imagine sau actor, într-o secvență de film improvizată de către copii, în cadrul atelierului.

Animatie

Vor învața cum să aleagă cea mai bună idee pentru animație si vor dezvolta un întreg scenariu de film de animație. Copiii vor descoperi o tehnică nouă de a se exprima și de a spune povești prin imagini. Tehnica de Animatie Stop Motion le oferă ocazia copiilor să-și antreneze creativitatea și să-și dezvolte abilitatea de a lucra în echipă.

Casting

Lectiile de casting abordează procesul de prezentare a unui talent în cea mai importantă etapă a realizării unei distribuții de film/ reclamă, pornind de la tehnici de abordare a jocului actoricesc până la însușirea tuturor etapelor de creare a personajului din diverse filme de ficțiune sau spoturi publicitare.

largeyellowbutton1

DSC_0342

dsc_0015

 

Pentru  informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0738.852.668

 sau pe email cursuri.scoalamicilevedete@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag să petrecem o vară interactivă și distractivă la Școala Micile Vedete!