Dacă vrei ca cel mic să facă primii pași în lumea fascinantă a filmului și a televiziunii și să descopere secretele din spatele camerei de filmat, adu-l să învețe de la profesioniști din domeniu.

Ce este Școala de Vară?

1                                                 2

 

largeyellowbutton1

    

DSC_0342
IMG_5585
1
DSC_0322

Structura atelierelor: 5 zile, de luni până vineri, fiecare zi având o anumită tematică: tehnici de prezentare TV, animație, filmmaking, tehnici de actorie, scenaristică, improvizație și jocuri de echipă. Atelierele se desfășoară atât în aer liber, cât și în sala de curs.

Perioada:
3-7 septembrie

Orar: 9:00-12:30

Pauza de masă: 20 de minute (în care vor primi din partea noastră fructe proaspete si vor putea servi pachețelul pregatit de acasă. Pe întreaga durată a cursurilor, apa este asigurată de partenerul Aquatique)

montaj-aquatique-RGB

Adresa: zona Piața Presei Libere, Administrația Domeniului Public (A.D.P.) din Bld. Poligrafiei Nr. 4, lângă Casa Presei Libere, sector 1, București. Click pentru harta.

largeyellowbutton1

IMG-20180723-WA0020
IMG-20180711-WA0002
IMG-20180711-WA0000
IMG-20180710-WA0004
IMG-20180710-WA0002 (2)
image1

 

Promitem că cei mici vor avea parte de o săptămâna plină de jocuri educative și distracție.

parioada 2

Scenografie

Cei mici învață care este importanța decorurilor și a costumelor în film și, în plus, realizează chiar ei costume și decoruri! Acest atelier le dezvoltă celor mici îndemânarea, imaginația, capacitatea de a transforma concepte abstracte în obiecte frumoase și utile.

Actorie de Film (Tehnică de filmare)

Introducere în tehnica de actorie pentru film și realizarea jocurilor de interpretare individuale și de echipă. Cursanții vor face exerciții de mișcare scenică, jocuri de coordonare a mișcării, de concentrare, de memorare și analiză gestuală. Cei mici fac exerciții în fața camerei de filmat pe platoul de filmare, pe diferite teme: jurnal de știri, reclame, teleshopping, secvențe de film. Sunt folosite echipamente profesionale: cameră de filmat, trepied, lumini, panouri, microfon, ecran (LCD) – pentru a simula un studio de televiziune.

Improvizație și miscare scenică

Prin jocuri de creativitate și concentrare, exerciții de interpretare individuale și de echipă, cei mici vor descoperi adevăratul lor potențial creativ și își vor dezvolta capacitatea de a lua decizii, de a relaționa cu ceilalți productiv și de a fi stăpâni pe propria lor personalitate.

Improvizație și jocuri de echipă

Se vor lucra exerciții de improvizație, jocuri de creativitate, atenție și reacție, interpretare individuală și de echipă în aer liber. Se va urmări dezvoltarea capacității de exprimare, de cunoaștere de sine și de relaționare în cadrul echipei.

Interpretare
Impreună cu traineri reputați din domeniu, cei mici vor avea parte de jocuri de creativitate și concentrare, exerciții de interpretare individuală și de echipă.

Scenaristică

Exerciții pentru dezvoltarea vocabularului și structurarea ideilor, stimularea imaginației. Copiii vor concepe o poveste pe baza regulilor de concepere a unui scenariu de film.

Filmmaking

Fiecare copil va avea posibilitatea să fie scenarist, regizor, operator imagine sau actor, într-o secvență de film improvizată de către copii, în cadrul atelierului.

Animatie

Vor învața cum să aleagă cea mai bună idee pentru animație si vor dezvolta un întreg scenariu de film de animație. Copiii vor descoperi o tehnică nouă de a se exprima și de a spune povești prin imagini. Tehnica de Animatie Stop Motion le oferă ocazia copiilor să-și antreneze creativitatea și să-și dezvolte abilitatea de a lucra în echipă.

Casting

Lectiile de casting abordează procesul de prezentare a unui talent în cea mai importantă etapă a realizării unei distribuții de film/ reclamă, pornind de la tehnici de abordare a jocului actoricesc până la însușirea tuturor etapelor de creare a personajului din diverse filme de ficțiune sau spoturi publicitare.

 

Bonus

PRIMEȘTI O LUNĂ DE ACCES GRATUIT la Clubul Micile Vedete – www.club.micilevedete.ro  – platforma de filme pentru copii unde VEZI GRATUIT episoade din CEA MAI ÎNDRĂGITĂ SERIE DE FILME PENTRU COPII CU DETECTIVI!

index

 

Cotizație: 90Lei/ zi

Prinde REDUCEREA DE 25% până VINERI, 31 august, ora 16.00 și costul întregii săptămâni este de 340 de lei. După această dată, cotizația se majorează cu 100 de lei.

Dacă copilul tău nu poate participa toată săptămâna, atunci vine doar în zilele în care poate și cotizația este de 90 de lei pe zi. Școala de Vară Micile Vedete are câte un atelier cu o tematică diferită în fiecare zi.

 

Ce pierde cel mic dacă nu-l aduci la Școala de Vară

Cu siguranță prichindeii au avut până acum o vară plină, cu multă voie bună, însă, cine a auzit până acum de un copil care să nu vrea să se mai distreze!?

În pragul unui nou an școlar, copiii care vin la Școala de Vară Micile Vedete vor avea parte de una din ultimele bucurii ale acestei veri. Jocuri de echipă și individuale special pregătite pentru ei vor face deliciul celor mici. Desigur, toate acestea au rolul de a-i ghida primii pași copilului în fascinanta lume a filmului și televiziunii.

 

largeyellowbutton1

Pentru  informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0738.852.668

 sau pe email cursuri.scoalamicilevedete@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag să petrecem o vară interactivă și distractivă la Școala Micile Vedete!