Dacă vrei ca cel mic să facă primii pași în lumea fascinantă a filmului și a televiziunii și să descopere secretele din spatele camerei de filmat, adu-l să învețe de la profesioniști din domeniu.

Ce este Școala de Vară?

Școala de Vară “Micile Vedete” constă într-o serie de ateliere zilnice, un program intensiv de inițiere în lumea filmului și a televiziunii.

Copiii vor invața CUM SĂ VORBEASCĂ ÎN FAȚA CAMEREI DE FILMAT. Și vor REINVĂȚA CUM SĂ COMUNICE ÎN NOILE CONDIȚII DE DISTANȚARE FIZICĂ.

Copiii vor participa la diverse activități special concepute pentru vârsta lor, jocuri de improvizație recreative, individuale și de grup, menite să le dezvolte creativitatea, imaginația, concentrarea, atenția sau capacitatea de a lucra în echipă.

largeyellowbutton1

10% REDUCERE dacă îl aduceți pe cel mic/cea mică împreună cu încă doi prieteni la Școala de Vară Micile Vedete.

Înscrieți-vă până duminică, 23.08.2020, pentru săptămana 24-28 August a Școlii de Vară 

Nu ratați această ocazie. Este o singura grupa disponibila.

10% REDUCERE pentru TOȚI CEI 3 COPII. Grăbiți-vă! Locurile sunt limitate!

1
Poza 2
Poza 1
36320151_1790914717621438_5833161841097834496_o

Structura atelierelor: 5 zile, de luni până vineri, fiecare zi având o anumită tematică: Tehnici de prezentare TV, Actorie de film, Filmmaking, Animație, Scenografie si design costume, Scenaristică, Improvizație și jocuri de echipă, Stand Up Comedy pentru copii.

Perioada: 24 – 28 August, de luni pănă vineri

Orar: 9:00-11:00 

Adresa: Bulevardul Kiseleff Nr.7, (Lăngă Parcul Kiseleff). Atelierele se desfășoară atât în aer liber, în curte sau în parc, cât și în sala de curs foarte mare, de peste 180 mp, în cazul in care plouă.

largeyellowbutton1

Cotizație: 110 Lei/ zi sau 495 Lei/săptămană (Include 10% reducere)

Dacă copilul tău nu poate participa toată săptămâna, atunci vine doar în zilele în care poate și cotizația este de 110 de lei pe zi. Școala de Vară Micile Vedete are câte un atelier cu o tematică diferită în fiecare zi.

Tehnici de Prezentare in Fata Camerei de Filmat

Copiii fac exerciții în fața camerei de filmat pe platoul de filmare, pe diferite teme: jurnal de știri, reclame, teleshopping, secvențe de film. Sunt folosite echipamente profesionale: cameră de filmat, trepied, lumini, panouri, microfon, ecran (LCD) – pentru a simula un studio de televiziune.

Actorie de Film

Introducere în tehnica de actorie pentru film și realizarea jocurilor de interpretare individuale și de echipă. Cursanții vor face exerciții de mișcare scenică, jocuri de coordonare a mișcării, de concentrare, de memorare și analiză gestuală. Impreună cu traineri reputați din domeniu, copiii vor avea parte de jocuri de creativitate și concentrare, exerciții de interpretare individuală și de echipă.

Improvizație și jocuri de echipă

Se vor lucra exerciții de improvizație, jocuri de creativitate, atenție și reacție, interpretare individuală și de echipă în aer liber. Se va urmări dezvoltarea capacității de exprimare, de cunoaștere de sine și de relaționare în cadrul echipei. Improvizaţia este abilitatea prin care cursanții își pot accesa rapid creativitatea, în situaţii neprevăzute.

Filmmaking

Fiecare copil va avea posibilitatea să fie scenarist, regizor, operator imagine sau actor, într-o secvență de film improvizată de către copii, în cadrul atelierului. La final, bucuria de a filma întreaga secvență le revine chiar celor mici care vor folosi telefoanele sau aparatele foto-video pentru a transpune în imagini ceea ce și-au imaginat.

Scenaristică

Exerciții pentru dezvoltarea vocabularului și structurarea ideilor, stimularea imaginației. Copiii vor concepe o poveste pe baza regulilor de concepere a unui scenariu de film.

Animatie

Vor învața cum să aleagă cea mai bună idee pentru animație si vor dezvolta un întreg scenariu de film de animație. Copiii vor descoperi o tehnică nouă de a se exprima și de a spune povești prin imagini. Tehnica de Animatie Stop Motion le oferă ocazia copiilor să-și antreneze creativitatea și să-și dezvolte abilitatea de a lucra în echipă.

Stand Up Comedy

Acest atelier este o nouă metodă de a crește nivelul de exprimare al cursanților, de a le dezvolta spontaneitatea, imaginaţia, intuiţia şi flexibilitatea, gândirea pozitivă şi de a-i ajuta să-și consolideze relaţiile cu cei din jur. Câștigul în planul dezvoltării personale este potențat de un pachet de exerciții bazate pe arta improvizației.

Scenografie și Design de costume

Cei mici învață care este importanța decorurilor și a costumelor în film și, în plus, realizează chiar ei costume și decoruri! Acest atelier le dezvoltă celor mici îndemânarea, imaginația, capacitatea de a transforma concepte abstracte în obiecte frumoase și utile.

index

Bonus

PRIMEȘTI O LUNĂ DE ACCES GRATUIT la Clubul Micile Vedete – www.club.micilevedete.ro  – platforma de filme pentru copii

unde VEZI GRATUIT episoade din CEA MAI ÎNDRĂGITĂ SERIE DE FILME PENTRU COPII CU DETECTIVI!

largeyellowbutton1

Pentru  informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0738.852.668

 sau pe email cursuri.scoalamicilevedete@gmail.com.

Vă așteptăm cu drag să petrecem o vară educativă, interactivă și distractivă la Școala Micile Vedete, în siguranță!