SCOALA DE FILM PENTRU ADOLESCENTI – Dupa 11 ani de experienta in lucrul cu copiii pe 28 iunie trecem la URMATORUL NIVEL.

Lansam PRIMA noastra SCOALA DE VARA PENTRU ADOLESCENTI, ce va fi urmata in toamna de o grupa special dedicata lor.

Va recomandam sa va inscrieti ACUM fiindca avem DOAR 15 LOCURI DISPONIBILE!

*Esti ingrijorat ca nu stii in ce anturaj isi petrece timpul copilul tau adolescent in aceasta vara, in timp ce tu esti la serviciu? 

*Vrei sa fiti in sfarsit de acord asupra unui lucru, tu sa stii ca face o activitate educativa, de calitate, iar el/ea sa fie fericit/a ca isi urmeaza in sfarsit hobby-ul pentru film, actorie sau vlogging?

*Vrei ca timpul pe care il petrece oricum pe telefon sau gadget-uri sa fie directionat intr-un scop util si educativ?

Si noi suntem parinti si impartasim aceleasi ingrijorari, iar acum 11 ani cand am infiintat Scoala de Film si Televiziune pentru Copii am gandit asa: daca tot nu putem schimba mersul tehnologiei, cel putin sa ii invatam pe copii sa o foloseasca moderat, intr-un scop util si sa invete sa se fereasca de pericolele ei. 

Nu doar ca am gandit o programa speciala, bazata pe experienta noastra de mai bine de 20 de ani in cele mai mari televiziuni din Romania si pe platourile de film, dar am CREAT EFECTIV O METODA EDUCATIONALA DE COMUNICARE CE NE APARTINE Emar Communication Educational Method, bazata pe joc de rol, vizionare si autoevaluare; fiindca noi suntem PRIMA Scoala de Film si Televiziune pentru Copii din Romania.

Unul din rezultatele pe care ni le propunem prin metoda noastra educationala este o comunicare naturala, autentica si cu usurinta pe care cursantii sa invete sa o aiba cu orice persoana cu care intra in contact, oricand.
De aceea, de 11 ani, de cand am infiintat scoala, unul din principiile noastre de baza este sa oferim posibilitatea participantilor sa invete sa comunice cu copii de varste diferite, care au experiente diferite si chiar nationalitati diferite.
Asa ii putem pregati concret pentru lumea deschisa si in continua schimbare in care traim. Asadar, delimitarile prea stranse pe grupe de varsta sunt in dezavantajul unei comunicari reale care sa ii ajute in viata de zi cu zi.  Aceasta grupa a Scolii de Vara este dedicata Adolescentilor, cu varsta intre 13-14 ani si 18 ani.
Profesorii nostri au pregatirea necesara sa asigure o comunicare armonioasa si sa ajute toti participantii sa asimileze notiunile educative introduse prin joc si exercitii cat se poate de atractive si placute.

In ultimii 2 ani , am introdus NOTIUNI DE MINDSET, GESTIONAREA EMOTIILOR PRIN TANDEMURI DE EMOTII si am adaptat metoda noastra si pentru ADOLESCENTI! 

Cu cea mai mare bucurie va invitam sa va INSCRIETI ACUM!

O singura grupa disponibila!
Ordinea primul venit, primul servit! 

DOAR 15 LOCURI DISPONIBILE!

Dacă vrei pentru adolescentul tau o vacanta relaxanta, distractiva, dar in acelasi timp educativa acum este cel mai potrivit moment sa faca pași în lumea fascinantă a filmului și a televiziunii si să descopere secretele din spatele camerei de filmat.
Adu-l să învețe de la profesioniști din domeniu! DOAR 15 LOCURI DISPONIBILE!

Ce este Școala de Vară pentru Adolescenti?

Școala de Vară pentru Adolescenti constă într-o serie de ateliere zilnice de inițiere în lumea filmului și a televiziunii, atat in fata camerei de filmat profesioniste, cat si in spatele ei.

Tinerii vor participa la diverse activități special concepute pentru vârsta lor, jocuri de improvizație recreative, individuale și de grup, menite să le dezvolte creativitatea, imaginația, concentrarea, atenția sau capacitatea de a lucra în echipă.

Ce anume vor învăța ?

FilmMaking = Cum sa isi faca propriile lor filme

Cum sa ajungi un INFLUENCER IN BINE, adica un model etic si moral pentru cei din jur, dar si la ce riscuri te supui cand devii o persoana publica (influencer)

Scenaristica si cum CONSTRUIM UN MESAJ pe care sa il transmiti pentru a-ti ajuta “tribul”

Cum să își crească încredere în sine

CUM SĂ VORBEASCĂ ÎN FAȚA CAMEREI DE FILMAT , să se prezinte în fața colegilor și a publicului printr-o metodă educațională creată special pentru eiEMAR Communication Educational Method®,  de către fondatoarele școlii, bazată pe autoevaluare și joc de rol, cu rezultate excepționale pe termen lungdovedite de absolvenții nostri. Vezi GALERIA MICILE VEDETE  și TESTIMONIALE.

Învață să își gestioneze singuri emoțiile (furie, nervozitate, tristețe, frică, curaj) și  comportamentul adecvat în situații date;

Lucram jocuri speciale bazate pe gestionarea unor anumite tipuri de TANDEMURI DE EMOTII POZITIV-NEGATIV (ce vor fi transmise pe email si parintilor): Bucurie versus Furie, Apreciere versus Dezamagire, Iubire versus Ranire, Vinovatie versus Contributie

Actorie de film și dicție

Improvizație

Cum să își dezvolte creativitatea

Regulile de bază ale unei comunicari eficiente

Vor invața:

  • Își dezvoltă spontaneitatea și viziunea estetică
  • Își pun în valoare potențialul și talentul artistic
  • Își îmbunătățesc comunicarea cu ceilalți cursanti șcu adulții

10% REDUCERE dacă participa împreună cu încă doi prieteni la Școala de Vară pentru Adolescenti.

10% REDUCERE pentru TOȚI 3 . Grăbiți-vă! Locurile sunt limitate!

 

Perioada: 
28 iunie-2 iulie L-V orele 11:00-13:00 
5 iulie-9 iulie L-V orele 11:00-13:00

LA CERERE si saptamanile:  
12 iulie – 16 iulie L-V orele 11:00 – 13:00
19 iulie – 23 iulie L-V orele 11:00 – 13:00

La sediul nostru central din Bucuresti,  PIATA AMZEI

Nu ratați această ocazie. 
Avem o singura grupa disponibila in fiecare zi intre orele 11.00 – 13.00

Doar 15 LOCURI DISPONIBILE!

Structura atelierelor: 5 zile, de luni până vineri, fiecare zi având tematici diferite: Tehnici de prezentare TV, Gestionarea Emotiilor, Dictie Filmmaking,  Actorie de film, Scenaristică, Improvizație, Vlogging, Influencer, Public Speaking, Regie

Perioada: 28 Iunie – 2 Iulie, de luni pănă vineri / 5 Iulie – 9 Iulie, de luni pana vineri

Orar: 11:00 – 13.00

Adresa: Strada Mendeleev Nr 7-15, (Piata Amzei). Atelierele se desfășoară  în sala de curs.

Cotizație: 140 Lei/ zi sau 630 Lei/săptămană (Include 10% reducere)

Este recomandat sa participati toata saptamana, dar in cazul in care nu este posibil atunci copilul poate participa doar in zilele in care are disponibilitate, caz in care cotizatia este 140 de lei pe zi. Scoala de Vara Micile Vedete are cate un atelier cu o tematica diferita in fiecare zi.

Tehnici de Prezentare in Fata Camerei de Filmat
Copiii fac exercitii in fata camerei de filmat pe platoul de filmare, pe diferite teme: jurnal de stiri, reclame, teleshopping, secvente de film. Sunt folosite echipamente profesionale: camera de filmat, trepied, lumini, panouri, lumini, microfon, ecran (LCD) – pentru a simula un studio de televiziune.

Gestionarea Emotiilor
Vom proiecta trăirile personale pe personajele pe care le vom construi la fiecare curs. Aceste personaje vor fi construite plecând de la emoțiile discutate în cursul respectiv și vor fi intrepretate, în același curs, în cadrul unei exercițiu de improvizație. În acest fel, vom dezvolta atât tehnicile actoricești, cât și capacitatea personală de a evalua corect o situație și trăirile caracteristice acesteia.

Actorie de Film
Introducere în tehnica de actorie pentru film și realizarea jocurilor de interpretare individuale și de echipă. Cursanții vor face exerciții de mișcare scenică, jocuri de coordonare a mișcării, de concentrare, de memorare și analiză gestuală. Impreună cu traineri reputați din domeniu, copiii vor avea parte de jocuri de creativitate și concentrare, exerciții de interpretare individuală și de echipă.

Dictie  
Vor face exercitii speciale de Dictie si Respiratie adaptate varstei lor sub indrumarea profesorilor scolii.

Improvizație 
Se vor lucra exerciții de improvizație, jocuri de creativitate, atenție și reacție, interpretare individuală și de echipă . Se va urmări dezvoltarea capacității de exprimare, de cunoaștere de sine și de relaționare în cadrul echipei. Improvizaţia este abilitatea prin care cursanții își pot accesa rapid creativitatea, în situaţii neprevăzute.

FilmMaking
Fiecare participant va avea posibilitatea să isi faca propriul film, sa fie scenarist, regizor, operator imagine sau actor, într-o secvență de film improvizată, în cadrul atelierului. La final, bucuria de a filma întreaga secvență le revine chiar lor si  vor folosi telefoanele sau aparatele foto-video pentru a transpune în imagini ceea ce și-au imaginat.

Scenaristică
Exerciții pentru dezvoltarea vocabularului și structurarea ideilor, stimularea imaginației. Vor concepe o poveste pe baza regulilor de concepere a unui scenariu de film. Vor invata cum sa CONSTRUIASCA UN MESAJ EFICIENT PENTRU PUBLICUL LOR

Vlogging
Mai intai intelegem ca un vlogger nu este doar oricine se filmează constant și urcă pe youtube. Vlogul este un model etic si moral, un model de exprimare, un jurnal al zilelor noastre, asadar este foarte important cum, cand si unde sustinem acest moment daca ne dorim bineinteles sa impartasim idei, conceptii, realizari cu ceilalti oameni din mediul online. Si este la fel de important sa intelegem si riscurile de a fi persoana publica si cum sa gestionam situatii mai delicate.

Influncer
Ce este un Influencer si cum poti deveni unul? 
Fiecare tanar va studia ce inseamna acest termen,  cu ce poate influenta in viata sociala digitala si cum poate fi realizat intr-un mod eficient si placut. Si este la fel de important sa intelegem si riscurile de a fi persoana publica si cum sa gestionam situatii mai delicate.

Regie
Regizorul este creatorul principal al unui film, emisiuni tv, serial, etc. Cursantii vor studia calitatea unui regizor, adica rolul lui de conducator in intregul proce de creatie ce ii permite defalce sarcini specifice colaboratorilor săi în realizarea creației: operatori, scenografi, compozitori, actori, echipa tehnică, etc. Invatam sa coordonam activitatea unei echipe pentru atingerea scopului artistic din faza de concepție și reflectat în decupajul regizoral al filmului.

Public Speaking
Invatam cum sa ne gestionam emotiile pe scena, ce pozitii sa avem, ce facem cu mainile, cum comunicam eficient, sa avem o anumita atitudine pe scena si sa atragem audienta.

Pentru  informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0738.852.668

 sau pe email 
contact.micilevedete@gmail.com

Vă așteptăm cu drag să petrecem o vară educativă, interactivă și distractivă la Școala de Vara pentru Adolescenti!