Dacă vrei pentru copilul sau copiii tai o vacanta relaxanta, distractiva, dar in acelasi timp educativa acum este cel mai potrivit moment sa faca primii pași în lumea fascinantă a filmului și a televiziunii si să descopere secretele din spatele camerei de filmat. Adu-l să învețe de la profesioniști din domeniu! DOAR 15 LOCURI DISPONIBILE!

Ce este Școala de Vară „Micile Vedete”?

Școala de Vară “Micile Vedete” constă într-o serie de ateliere zilnice de inițiere în lumea filmului și a televiziunii, atat in fata camerei de filmat profesioniste, cat si in spatele ei.

Copiii vor participa la diverse activități special concepute pentru vârsta lor, jocuri de improvizație recreative, individuale și de grup, menite să le dezvolte creativitatea, imaginația, concentrarea, atenția sau capacitatea de a lucra în echipă.

Unul din rezultatele pe care ni le propunem prin metoda noastra educationala este o comunicare naturala, autentica si cu usurinta pe care cursantii sa invete sa o aiba cu orice persoana cu care intra in contact, oricand.
De aceea, de 13 ani, de cand am infiintat scoala, unul din principiile noastre de baza este sa oferim posibilitatea participantilor sa invete sa comunice cu copii de varste diferite, care au experiente diferite si chiar nationalitati diferite.
Asa ii putem pregati concret pentru lumea deschisa si in continua schimbare in care traim. Asadar, delimitarile prea stranse pe grupe de varsta sunt in dezavantajul unei comunicari reale care sa ii ajute in viata de zi cu zi.  Aceasta grupa a Scolii de Vara este dedicata Copiilor, cu varsta intre 6 – 14 ani.
Profesorii nostri au pregatirea necesara sa asigure o comunicare armonioasa si sa ajute toti participantii sa asimileze notiunile educative introduse prin joc si exercitii cat se poate de atractive si placute.

Copiii vor invața:

  • CUM SĂ VORBEASCĂ ÎN FAȚA CAMEREI DE FILMAT , să se prezinte în fața colegilor și a publicului printr-o metodă educațională creată special pentru copii, EMAR Communication Educational Method®,  de către fondatoarele școlii, bazată pe autoevaluare și joc de rol, cu rezultate excepționale pe termen lungdovedite de absolvenții nostri. Vezi GALERIA MICILE VEDETE  și TESTIMONIALE.
  • Învață să își gestioneze singuri emoțiile (furie, nervozitate, tristețe, frică, curaj) și  comportamentul adecvat în situații date;

Vom face exercitii foarte valoroase pe tandemuri de emotii pozitiv negativ :   Bucurie versus Furie, Apreciere versus Dezamagire, Iubire versus Ranire, Vinovatie versus Contributie

  • Le dezvoltă capacitatea de autocontrol
  • Își dezvoltă spontaneitatea și viziunea estetică
  • Își pun în valoare potențialul și talentul artistic
  • Își îmbunătățesc comunicarea cu ceilalți copii șcu adulții

Locurile sunt limitate! 

Înscrieți-vă acum pentru  Saptamana 3 – 7 Iulie a Școlii de Vară 

Nu ratați această ocazie.

Avem o singura grupa disponibila in fiecare zi intre orele 09.30-12.30
Doar 15 LOCURI DISPONIBILE!

Structura atelierelor: 5 zile, de luni până vineri, fiecare zi având o anumită tematică: Tehnici de prezentare TV, Gestionarea Emotiilor, Dictie pentru Copii, Filmmaking,  Actorie de film, Scenaristică, Improvizație și jocuri de echipă

Perioada: 3 – 7 Iulie, de luni pana vineri

Orar: 09:30-12:30 

Adresa: Strada Mendeleev Nr 7-15, (Sediul Eduaction Point – Piata Amzei). Atelierele se desfășoară  în sala de curs.

Cotizație: 150 Lei/ zi sau 600 Lei/săptămană

 

 

Este recomandat sa participati toata saptamana, dar in cazul in care nu este posibil atunci copilul poate participa doar in zilele in care are disponibilitate, caz in care cotizatia este 140 de lei pe zi. Scoala de Vara Micile Vedete are cate un atelier cu o tematica diferita in fiecare zi.

Tehnici de Prezentare in Fata Camerei de Filmat

Copiii fac exercitii in fata camerei de filmat pe platoul de filmare, pe diferite teme: jurnal de stiri, reclame, teleshopping, secvente de film. Sunt folosite echipamente profesionale: camera de filmat, trepied, lumini, panouri, lumini, microfon, ecran (LCD) – pentru a simula un studio de televiziune.

Gestionarea Emotiilor

Vom proiecta trăirile personale pe personajele pe care le vom construi la fiecare curs. Aceste personaje vor fi construite plecând de la emoțiile discutate în cursul respectiv și vor fi intrepretate, în același curs, în cadrul unei exercițiu de improvizație. În acest fel, vom dezvolta atât tehnicile actoricești, cât și capacitatea personală de a evalua corect o situație și trăirile caracteristice acesteia.

Actorie de Film

Introducere în tehnica de actorie pentru film și realizarea jocurilor de interpretare individuale și de echipă. Cursanții vor face exerciții de mișcare scenică, jocuri de coordonare a mișcării, de concentrare, de memorare și analiză gestuală. Impreună cu traineri reputați din domeniu, copiii vor avea parte de jocuri de creativitate și concentrare, exerciții de interpretare individuală și de echipă.

Dictie pentru Copii

Copii vor face exercitii speciale de Dictie si Respiartie adaptate varstei lor sub indrumarea profesorilor scolii.

Improvizație și jocuri de echipă

Se vor lucra exerciții de improvizație, jocuri de creativitate, atenție și reacție, interpretare individuală și de echipă . Se va urmări dezvoltarea capacității de exprimare, de cunoaștere de sine și de relaționare în cadrul echipei. Improvizaţia este abilitatea prin care cursanții își pot accesa rapid creativitatea, în situaţii neprevăzute.

FilmMaking

Fiecare copil va avea posibilitatea să fie scenarist, regizor, operator imagine sau actor, într-o secvență de film improvizată de către copii, în cadrul atelierului. La final, bucuria de a filma întreaga secvență le revine chiar celor mici care vor folosi telefoanele sau aparatele foto-video pentru a transpune în imagini ceea ce și-au imaginat.

Scenaristică

Exerciții pentru dezvoltarea vocabularului și structurarea ideilor, stimularea imaginației. Copiii vor concepe o poveste pe baza regulilor de concepere a unui scenariu de film.

Daca vrei ca cel mic sa faca primii pasi, in lumea fascinanta a filmului si a televiziunzii si sa descopere din spatele camerei de filmat, adu-l sa invete de la profesionisti din domeniu.

 

Pentru  informații suplimentare ne puteți contacta la telefon 0738.852.668

 sau pe email 
contact.micilevedete@gmail.com

Vă așteptăm cu drag să petrecem o vară educativă, interactivă și distractivă la Școala Micile Vedete, în siguranță!