logo mvb                                 Print

Micile Vedete În Bucătărie este o emisiune-concept unică în România cu rețete sănătoase și apetisante pentru copii. Emisiunea are scopul de a educa părinții să ofere copiilor lor mese sănătoase și de a-i ajuta să integreze alimentele mai puțin plăcute de către cei mici în rețete gustoase. Rețetele prezentate în cadrul emisiunii vor avea la bază legumele și fructele atât de necesare copiilor, în perioada de dezvoltare. Pe de altă parte, Micile Vedete în Bucătărie se adresează și copiilor pasionați de arta culinară dornici să afle din tainele gastronomiei.

micile_vedete_26.03.2019-50   micile_vedete_28.03.2019_2-67   micile_vedete_28.03.2019_2-117   micile_vedete_29.03.2019-95

Abonare newsletter

Dacă îți dorești să fii la curent cu noile rețete delicioase pe care le-am pregătit pentru voi, te rugăm să te abonezi la newsletter-ul nostru.

Vei primi periodic informări despre deliciile culinare preparate alături de chefi celebri, ușor de făcut și ideale pentru o activitate împreună cu cei mici.

De asemenea, vă vom prezenta și o serie de sfaturi despre alimentația copiilor, de la nutriționistul nostru, Dana Nichita! 

Micile Vedete în Bucătărie – Episodul I

 

Micile Vedete în Bucătărie – Episodul II

 

Micile Vedete în Bucătărie – Episodul III

 

Micile Vedete în Bucătărie – Episodul IV


Micile Vedete în Bucătărie – Episodul V

 

Micile Vedete în Bucătărie – Episodul VI