Cursuri de film și televiziune pentru copii

Varsta participantilor

Vârsta participanților: 6 - 12 ANI

Durata modulului

Durata modulului: 12 săptămâni

Perioada cursurilor

Perioada: 21 septembrie - 18 decembrie 2020

Frecventa cursurilor

Frecvența: 1 data pe saptamana, 1h 30 min

Cursuri Semestriale De Film Și Televiziune Pentru Copii 6 – 12 Ani

Peste 2000 de copii au absolvit deja cursurile în cei 10 ani de la înființare și au jucat în cele peste 30 de filme educative pentru copii din seria Aventurile Micilor Vedete. Cinci dintre aceste filme au fost selecționate la Festivalul de Film de la Cannes, în 5 ani.

BENEFICIILE CURSURILOR DE FILM ȘI TELEVIZIUNE PENTRU COPII

 • Cei mici învață să vorbească și să se prezinte în fața colegilor, a camerei de filmat și a publicului printr-o metodă educațională creată special pentru copii, EMARCommunicationEducationalMethod®, de către fondatoarele școlii, bazată pe autoevaluare și joc de rol, cu rezultate excepționale pe termen lung, dovedite de absolvenții nostri. Vezi GALERIA MICILE VEDETE și TESTIMONIALE.
 • Învață să își gestioneze singuri emoțiile (furie, nervozitate, tristețe, frică, curaj) și  comportamentul adecvat în situații date;
 • Le dezvoltă capacitatea de autocontrol
 • Își dezvoltă spontaneitatea și viziunea estetică
 • Își pun în valoare potențialul și talentul artistic
 • Își îmbunătățesc comunicarea cu ceilalți copii și cu adulții;
 • Au o finalitate practică: Fiecare copil prezintă o știre din Jurnalul pentru copii Micile Vedete (începători) și joacă un rol într-un film de scurt metraj pentru copii (avansați)
 • Îmbunătățește relația părinte-copil; părinții văd rezultatele în mod direct în cadrul întâlnirilor individuale de feedback cu părinții, precum și în Jurnalul TV/filmul realizat la finalul cursurilor.

 

 În cadrul Modului de Începători și al Modului de avansați cursurile sunt săptămânale și durează o oră și jumătate. În fiecare săptămână copiii studiaza alternativ cate una din cele două discipline:  Tehnici de interpretare în fața camerei de filmat și Actorie de film și dicție pentru copii. Disciplinele sunt complementare și au profesori diferiți cu experiență și specializare în domeniul respectiv.

Copiii talentați au ocazia să filmeze în emisiuni de televiziune, seriale TV șfilme. În această toamnă, din 26 Septembrie 2020, urmăriți pe TVR1, sâmbătă de la ora 8.00, emisiunea Micile Vedete în bucătărieDe asemenea, o puteți viziona și pe Canalul de Youtube Micile Vedete în bucătărie.Click aici: https://www.youtube.com/channel/UCyelx0hHllI7HmRj2Utjamg

 

 

 

Completați formularul de înscriere dând click mai jos pe butonul ÎNSCRIERI

Copiii și părinții, invitați împreună!

Copiii, sub îndrumarea profesorilor școlii vor lucra împreună exerciții în fața camerei de filmat, în direct, cu echipamente profesionale specifice unui studio TV, chiar în sala de curs. Chiar și părinții (curajosi 🙂 ) pot intra în joc, alături de copiii lor în lumina reflectoarelor !

Înscrieți-vă acum GRATUIT. Numărul maxim de locuri este 20. Ordinea: primul venit, primul servit.

 

Înscrieri

DISCIPLINA TEHNICI DE INTERPRETARE ÎN FAȚA CAMEREI DE FILMAT:

 • Sunt folosite toate echipamente profesionale ale unui studio de televiziune : camera de filmat, trepied, lumini, panouri, microfon, ecran (LCD)
 • Exerciții, Jocuri și Tehnici de mișcare, de prezentare și de vorbire în fața camerei de filmat
 • Filmarea exercițiilor, proiectarea lor pe ecranul LCD-ului și analizarea lor de către copii (autoevaluare) sub îndrumarea profesorului

DISCIPLINA ACTORIE DE FILM ȘI DICȚIE PENTRU COPII:

 • Exerciții de mișcare scenică
 • Jocuri de coordonare a mișcării, de concentrare, de memorizare
 • Improvizație și stimularea imaginației
 • Analiză gestuală
 • Exerciții de dicție și tehnici de respirație

FINALITATEA CURSURILOR:

 • Fiecare copil prezintă o știre din Jurnalul pentru copii Micile Vedete (începători) și joacă un rol într-un film de scurt metraj pentru copii (avansați)

De ce cursuri de actorie pentru copii?

Mai presus de toate, un curs de actorie este un curs de dezvoltare personală. Copiii dobândesc abilități noi de comunicare, capătă încredere în forțele proprii, își dezvoltă atenția, imaginația, memoria, își dezvoltă personalitatea.

Ce oferă diferit “Micile Vedete” față de celelalte cursuri de actorie?

– O Metodă educațională de comunicare pentru copii, PROPRIE, inventată acum 10 ani de fondatoarele școlii și perfecționată de-a lungul timpului, EMARCommunicationEducationalMethod®.
Finalitate practică pentru copiii cursanți, care primesc roluri adaptate la grupa de vârstă și personalitatea fiecăruia, prin realizarea de filme pentru copii cu teme educative  (documentare, comedii, filme de aventuri) și Jurnale TV pentru copii.
– Simulări ale unor scene din filme și emisiuni pentru copii
– Participarea copiilor la castinguri pentru a juca în filme, emisiuni sau reclame TV
– Plan individual de dezvoltare

Hartă locații Școala Micile Vedete

Sector 1
B-dul Kiseleff nr. 5
(Lângă parcul Kiseleff, în spatele străzii Monetăriei)
Arată pe hartă
Școala Micile Vedete
Sector 1
B-dul Kiseleff nr. 5
(Lângă parcul Kiseleff, în spatele străzii Monetăriei)