Testimoniale

Ce Inseamna Pentru Copii Experienta Scolii Micile Vedete?

MICA VEDETA MATEI BURGUI

MICA VEDETA ALEXIA MARIA ANDREI

 

MICA VEDETA SILVIU CIUPERCA

Ce inseamna pentru tine experienta Cursurilor Scolii Micile Vedete?

Experienta Micile Vedete m-a ajutat mult la dictie, sa am o reactie pozitiva in fata camerei si sa nu ma intimidez cand ma exprim in public. M-a ajutat si sa-mi fac prieteni noi si sa ma simt special atunci cand am fost prezentator sau cand am jucat intr-un rol principal.

Cum te-ai simtit pe Covorul Rosu si cand te-ai vazut pe marele ecran de cinema?

Am fost recent la prezentarea a doua filme realizate de noi la Micile Vedete la cinematograful Evire Popesco. Privindu-ma pe marele ecran am simtit ca am transmis si celorlalti copii din sala ceva din bucuria si distractia pe care am simtit-o noi la filmare.

Cum a fost la filmari? Ce ti-a placut cel mai mult?

In ciuda oboselii pe care o simtim uneori dupa ore in sir de filmare intotdeauna ne si distram , glumim si improvizam. Ce mi-a placut cel mai mult la fimari?  ….pai chiar filmele in sine, si daca nu ma credeti ca sunt cele mai tari filme urmariti-le pe toate!!

MARIUS CIUPERCA – tatal lui Silviu

In ce fel a evoluat copilul dvs de cand vine la Cursurile Scolii Micile Vedete?

Cand am decis sa il inscriem pe Silviu la Micile Vedete scopul nostru era sa ii dezvoltam imaginatia si sa ii imbunatatim exprimarea in fata unui public larg. Fara indoiala ca aceste obiective au fost indeplinite, si nu numai.  Silviu a avut parte de  experiente extraordinare la Micile Vedete, cand a fost ales pentru unul din rolurile principale in ultimele doua filme din seria cu detectivi. De asemenea a avut doua sanse minunate, sa participe la Cartoon Expedition si sa filmeze cu echipa din Las Fierbinti. S-a distrat pe cinste in timpul filmarilor la episodul de Craciun din Las Fierbinti si a plans cand s-au incheiat filmarile pentru ca ii parea rau ca nu o sa-i mai revada pe cei din echipa. Si desi Silviu a fost intotdeauna un copil degajat in relatiile cu cei din jur, aici, la Micile Vedete si-a dezvoltat un simt aparte al umorului. Iar eu, ca parinte, nu pot decat sa ma bucur de toate experientele care ii aduc implinire si multumire.

MICA VEDETA DARIA ȚICĂ

Ce inseamna pentru tine experienta cursurilor Scolii Micile Vedete?

Experienta cursurilor Scolii Micile Vedete inseamna pentru mine invatarea de lucruri noi si sentimentul ca fac ceva important.

Cum te-ai simtit in fata camerei de filmat?

In fata camerei de filmat m-am simtit ca o vedeta de televiziune.

Cum a fost filmarea jurnalului pentru Copii? Ce ti-a placut cel mai mult?

Cel mai mult mi-au placut momentele in care m-am aflat in fata camerei de filmat.

ANDREEA ȚICĂ – mama Dariei

In ce fel a evoluat copilul dumneavoastra de cand vine la Cursurile Scolii Micile Vedete?

Inca de inceputul cursului (primele 3-4 sedinte) copilul nostru a fost extrem de incantat, fapt dovedit si de povestirile lui pline de voiosie respectiv nerabdarea cu care asteapta urmatoarele ore.

De asemenea, pe parcursul evolutiei sale am remercat la DARIA o constientizare a sinelui reflectata in stapanirea de sine, autocontrol si disciplina, aspecte care, alaturi de personalitatea ei, incep sa o defineasca in relatiile cu ceilalti.

In concluzie, tinand cont de mentiunile expuse, consideram ca evolutia DARIEI este una pozitiva si speram sa-si dezvolte cat mai mult latura artistica pe drumul ales.

Care este punctual forte al Scolii Micile Vedete?

Din punct de vedere al unei analize SWOT vazuta la o scara a copilului de clasa a doua, Scoala Micilor Vedete s-ar incadra numai la punctele tari, argumentate de urmatoarele considerente:

  • am gasit aici o echipa profesionista, constienta de “target-ul” fixat si anume dezvoltarea unei laturi a copilului care sa-i dea incredere in fortele proprii si o ghidare pentru viitor catre un drum pavat cu impliniri si succese;
  • seriozitatea cu care este abordat fiecare curs, aspect care a determinat cursantii sa perceapa activitatile ca pe niste indatoriri la nivel de adult;
  • combinarea rigurozitatii unor activitati cu jocurile abordate, care ii fac pe cei implicati sa nu uite ca sunt totusi copii;
  • exigenta dovedita in parcurgerea cursurilor si dezinteresul financiar reliefat de sinceritatea obiectiva a stabilirii si comunicarii parintilor a inclinatiilor reale pe care le poseda cei mici.

Ce a insemnat pentru dumneavoastra sa o vedeti pe fiica dumneavoastra in cadrul Jurnalului pentru Copii Micile Vedete?

In astfel de momente credem ca fiecare parinte are propriile trairi. Unii manifesta multumire, altii exaltare, surprindere generata de capacitatile copilului parca scoase la lumina peste noapte, implinirea datoriei de parinte, incantare si proiectii in timp ale copilului la maturitate.

Noi le-am trait pe toate.

ANDREEA RAPTIȘ – mama Alexiei

In ce fel a evoluat copilul dvs de cand vine la Cursurile Scolii Micile Vedete?

Inca de cand era foarte mica, Alexia ne incanta cu mici reprezentatii improvizate de ea. De cand urmeaza cursurile Scolii Micile Vedete aceste reprezentatii  sunt din ce in ce mai bune si vorbeste mult mai clar. Sunt convinsa ca acest lucru se datoreaza cursurilor de interpretare si de dictie.

Care este punctul forte al Scolii Micile Vedete?

Punctul forte al Scolii Micile Vedete este acela ca ii face pe copii sa mearga de placere la cursuri si la filmarile care nu sunt intotdeauna usoare, dar pe care copiii le iau intotdeauna foarte in serios. Premierele sunt absolut impresionante de fiecare data.

Ce a insemnat pentru Dumneavoastra sa o vedeti pe fiica Dvs pe marele ecran de cinema?

Am fost foarte emotionata sa-mi vad fiica pe marele ecran de cinema. Toate eforturile ei de a deveni mai buna au dat roade.

Hartă locații Școala Micile Vedete

Sector 1
Strada Mendeleev Nr. 7 - 15 - Piata Amzei
(Lângă Farmacia Dr. Max)
Arată pe hartă
Școala Micile Vedete
Sector 1
Strada Mendeleev Nr. 7 - 15 - Piata Amzei
(Lângă Farmacia Dr. Max)