Suntem bucurosi sa va anuntam ca am deschis inscrierile pentru Cursurile de Film și Televiziune – sezonul de toamna 2016 (12 saptamani in perioada Septembrie – Decembrie). Impreuna cu noi, cei mici isi vor dezvoltaabilitatile de integrare in grup, increderea in sine, capacitatea de concentrare si imaginatia.

Cursurile vor incepe in luna septembrie si sunt dedicate copiilor cu varste intre 6 si 12 ani care vor sa descopere lumea filmului si a televiziunii. Cursurile se vor axa pe interpretare si tehnica de filmare, iar la final copiii vor fi prezentatori de stiri in cadrul Jurnalului pentru Copii Micile Vedete.

Mai mult decat atat, absolvind cursurile Scolii Micile Vedete, copiii au oportunitatea de a juca in filme si reclame!

In plus, Scoala de Film si Televiziune pentru Copii “Micile Vedete” a pregatit si in aceasta toamna workshop-uri interesante, respectiv Workshop-ul de Filmmaking, Workshop-ul de Scenaristică și Workshop-ul de Scenografie.

Preselectiile se vor desfasura la o data stabilita ulterior, fiind necesara o programare pentru fiecare copil.

Informatii si fotografii de la cursuri gasiti pe site-ul nostru la sectiunile Cursuri si Media si pe paginile noastre de Facebook, Scoala de Film si Televiziune Micile Vedete si Scoala Micile Vedete!

Pentru inscrieri ne puteţi contacta la numarul: 0736 868 209 sau prin e-mail la adresa: cursuri.scoalamicilevedete@gmail.com!