În mijlocul unei atmosfere vibrante și pline de energie, am organizat workshop-ul de casting alături de doamna Domnica Circiumaru, director de casting, unde am fost martorii pasiunii și talentului copiilor în actorie. Copiii de la Scoala Micile vedete studiaza timp de un an intreg cursuri de actorie pentru copii, iar in cadrul acestui workshp ei invata tehnici de a reusi sa castige un casting pentru filme, reclame si emiuni TV.

Sub îndrumarea atentă a doamnei Director și a echipei noastre de profesioniști din industria cinematografică și de televiziune copiii nu numai că se inițiază în tainele castingului, ci și explorează universul captivant al filmului și televiziunii. Cursurile noastre nu sunt doar despre dezvoltarea talentului actoricesc, ci și despre învățarea abilităților esențiale de vorbire în public, adica publuc speaking pentru copii și prezentare în fața camerei.

În timp ce participă la cursurile noastre de actorie pentru copii, micuții noștri vor primi și instrucțiuni despre cum să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire în public. Metodele inovatoare pe care le utilizăm în școala noastră asigură că aceste cursuri sunt în același timp și autentice cursuri de public speaking pentru copii, oferindu-le instrumentele necesare pentru a se exprima cu încredere și claritate în fața oricărei audiențe.

În plus, prin participarea la acest atelier cei mici au fost adaugati in baza de date a agenției de casting a Doamnei Director Domnica Circiumaru, unde elevii noștri actori au șansa de a accesa oportunități viitoare în lumea cinematografiei și televiziunii. Astfel, ne angajăm să continuăm să oferim astfel de oportunități de creștere și dezvoltare pentru copii talentați din întreaga țară, ghidându-i pe drumul lor către o carieră strălucitoare în industria entertainment-ului românesc.