Oare ce face Mos Craciun vara? Micile Vedete au revenit pe platourile de filmare și aduc pe marele ecran continuarea poveștii lui Moș Crăciun….după Crăciun. Mai precis …vara.

Așa cum am văzut în prima parte a seriei de episoade despre activitățile lui Moș Crăciun din timpul verii, se pare că Moșul cel mereu vesel nu mai e chiar…vesel. Spiridușii sunt puși pe treabă, dornici să repare greșelile din timpul Crăciunului însă, de această dată, nu reușesc decât să producă panică: A dispărut Globul Magic al Crăciunului! Oare ce s-a întâmplat? Vor reuși ajutoarele Moșului să găsească Globul la timp pentru Crăciun? Vă invităm să urmăriți cea mai recentă producție românească pentru copii, filmul „Micile Vedete și Moș Crăciun – partea a doua”, regizat de Florina Dumitrache pentru a afla deznodământul misterului.

Filmul a avut parte de o premieră de gală. Evenimentul s-a desfășurat în prezența a peste 300 de invitați la cinematograful Movieplex, din Plaza Romania. Protagoniștii filmului cu vârste între 6 și 12 ani, alături de familiile și susținătorii lor au pășit cu emoție și bucurie pe Covorul roșu. Ei sunt absolvenți ai Școlii de Film și Televiziune pentru Copii “Micile Vedete” (www.micilevedete.ro) și au învățat actorie de film în cadrul acestui proiect educațional nonguvernamental, unic în România, ce promovează tinerele talente și cinematografia de calitate pentru copii.

Înființată de surorile Ariana Mihailescu (regizor) și Ema Pendiuc (realizator TV) Școala Micile Vedete are în palmares nu mai puțin de 29 de filme pentru copii, dintre care 5 au fost selecționate și au participat la Festivalul de Film de la Cannes. O parte dintre filme pot fi vizionate si online pe club.micilevedete.ro .

În acest demers ne susțin oameni și brand-uri de o reală valoare, care au înțeles să sprijine educația de calitate și au oferit premii celor mici: Parteneri Gold: Giusto, Olympus, Reserved, TopGel, ETi Romania; Parteneri: Cofetariile Maria si Constance, FullColor Print, Pizza Hut Delivery, Aquila, Zewa, Manner, Essity, R3 rentalș Parteneri Strategici: Movieplex, Plaza Romania, Artist Party; Parteneri educaționali: Primaria Sectorului 1, Primaria Sectorului 6;

*****

Școala de Film și Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” este un proiect educațional nonguvernamental, unic în România, care se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, oferind instrumente de dezvoltare personală și inteligență emoțională prin intermediul a trei discipline inovative, special create și adaptate copiilor: Tehnică de filmare, Interpretare și Dicție pentru copii. La 9 ani de la înființare, Școala „Micile Vedete” se mândrește cu un portofoliu de 29 de filme pentru copii, majoritatea cu teme educative, dintre care 5 au fost selecționate și au participat la Festivalul de Film de la Cannes (2010, 2011, 2012, 2014, 2015), dar și la alte festivaluri internaționale din Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu, Asia și Australia. Școala „Micile Vedete” este membră a Centrului Internațional al Filmului pentru Copii și Tineri – CIFEJ, înființat de UNESCO.

 

 

micile_vedete_premiera_26.09-47(1)

micile_vedete_premiera_26.09-58

micile_vedete_premiera_26.09-60(1)

DSC_4903