Prima Scoala de Film si Televiziune pentru Copii din Romania, Scoala Micile Vedete, lanseaza joi, 27 octombrie, la Cinematograful Movieplex, din Plaza Romania, prima platforma dubla online pentru copii si parinti din Romania, numita Clubul de Film Micile Vedete, www.club.micilevedete.ro . Astfel, „Magicianul” – cel mai nou film pentru copii din seria cu detectivi, marca Micile Vedete, a carui premiera are loc odata cu lansarea platformei, devine primul film romanesc pentru copii disponibil online .

Incapand din 27 octombrie 2016, toti copiii din Romania si din diaspora, pot urmari online pe www.club.micilevedete.ro, cele mai indragite filme pentru copii din Seria cu detectivi, marca Micile Vedete, iar parintii lor pot vedea gratuit o serie de interviuri pentru parinti, acordate in exclusivitate realizatoarei TV Ema Pendiuc (fondator al Scolii Micile Vedete), pe tema: „Cum sustin un copil talentat, propriul meu copil?”, de catre actori si regizori celebri, dar si specialisti in parenting.

Cele doua surori, Ariana Pendiuc (regizor de film) si Ema Pendiuc ( realizator TV si producator de film),  initiatorele si fondatoarele Scolii Micile Vedete ( www.micilevedete.ro ) si Clubului de Film Micile Vedete ( www.club.micilevedete.ro ), doua proiecte la nivel national si international considera ca acum este cel mai bun moment pentru a lansa o dubla platforma online pentru copii si parinti.

Ele declara: „Dupa 6 ani de experienta, in care am realizat 23 de filme pentru copii, majoritatea cu teme educative, 5 participari cu 7 filme la prestigiosul Festivalul de Film de la Cannes, intre 2010 si 2015 , 12 Premiere ale filmelor la care au pasit pe covorul rosu peste 5000 de copii si parinti, alaturi de vedete din Romania si din strainatate si 8 editii ale Caravanei Micile Vedete care a adus filmele noastre la peste 50.000 de elevi din scolile din Bucuresti, credem ca este momentul ca toate aceste rezultate de exceptie, precum si munca titanica din spatele lor, sa ajunga in fata tuturor copiilor si tuturor parintilor din Romania si din diaspora. Proiectul educational, platforma online Clubul Micile Vedete este sustinut de Giusto Natura si Martinel – Reinert, iar fara ajutorul acestor parteneri care investesc in educatie, nu am fi putut face aceasta lansare acum. ”