SCOALA DE VARA 2023

3 iulie – 7 iulie

Luni – Vineri: 09.30 – 12.30

Dacă vrei pentru copilul sau copiii tai o vacanta relaxanta, distractiva, dar in acelasi timp educativa  acum este cel mai potrivit moment sa faca primii pași în lumea fascinantă a filmului și a televiziunii si să descopere secretele din spatele camerei de filmat. Adu-l să învețe de la profesioniști din domeniu!

Ce este Școala de Vară „Micile Vedete”?

Școala de Vară “Micile Vedete” constă într-o serie de ateliere zilnice de inițiere în lumea filmului și a televiziunii, atat in fata camerei de filmat profesioniste, cat si in spatele ei.

Copiii vor participa la diverse activități special concepute pentru vârsta lor, jocuri de improvizație recreative, individuale și de grup, menite să le dezvolte creativitatea, imaginația, concentrarea, atenția sau capacitatea de a lucra în echipă.

Copiii vor invața:

  •  CUM SĂ VORBEASCĂ ÎN FAȚA CAMEREI DE FILMAT , să se prezinte în fața colegilor și a publicului printr-o metodă educațională creată special pentru copii, EMAR Communication Educational Method®,  de către fondatoarele școlii, bazată pe autoevaluare și joc de rol, cu rezultate excepționale pe termen lungdovedite de absolvenții nostri. Vezi GALERIA MICILE VEDETE  și TESTIMONIALE.
  • Învață să își gestioneze singuri emoțiile (furie, nervozitate, tristețe, frică, curaj) și  comportamentul adecvat în situații date;

Vom face exercitii foarte valoroase pe tandemuri de emotii pozitiv negativ :  

Bucurie versus Furie, Apreciere versus Dezamagire, Iubire versus Ranire, Vinovatie versus Contributie  

 

  • Le dezvoltă capacitatea de autocontrol
  • Își dezvoltă spontaneitatea și viziunea estetică
  • Își pun în valoare potențialul și talentul artistic
  • Își îmbunătățesc comunicarea cu ceilalți copii șcu adulții